Bukulja

"Najlepši dar, to je igra."  Ivo Andrić
SUPER KAMP

Bukulja sa Aqua parkom


Pogledajte video

Doživite nezaboravno leto!!! SUPER KAMP na Bukulji pored svih organizovanih SUPER KAMP aktivnosti pruža i uzbudljivu avanturu u Aqua parku.  Spuštanje niz vodene tobogane, kupanje u zatvorenim i otvorenim bazenima, vodene prskalice, dnevne žurke i SUPER KAMP koreografije u bazenu učiniće dva poludnevna odlaska u Aqua park nezaboravnim!

Deci je sve preostalo vreme sedmodnevnog boravka na SUPER KAMPU na Bukulji organizovano tako da je svaki minut dana ispunjen sa preko dvadeset avanturističkih, sportskih i edukativnih aktivnosti od vožnje kartinga, streličarstva, spuštanja zip lajnom do super tuša, fleš moba i mnoštva drugih radionica.


Na Bukulji se prave najbolje žurke, karaoke, logorske vatre, maskenbali i neon žurke. Za bezbednost, animaciju i dobru organizaciju zadužena je profesionalna ekipa animatora, nastavnika, trenera i drugih stručnih lica koji su stalno sa decom.


SUPER KAMP

BUKULJA

Bukovička banja se nalazi u srcu Šumadije, nadomak Aranđelovca u podnožju planine Bukulja. Zahvaljujući svojoj dugoj i bogatoj istoriji i tome što je bila omiljena destinacija kneza Miloša i dinastije Obrenović koja je značajno doprinela njenoj izgradnji, Bukovička banja je uključena u program “Kraljevskih banja Srbije”.

U Bukovičkoj banji nalazi se prelep, pažljivo uređen i održavan park ukrašen brojnim retkim vrstama cveća. Park takođe krasi paviljon kneza Miloša, nekoliko česmi iz kojih izvire mineralna voda i brojne skulpture domaćih i svetskih umetnika.
SMEŠTAJ

Pregled informacija o smeštaju na Bukulji

CENA I NAČIN PLAĆANJA

Pregled informacija o ceni i načinu plaćanja

PRIJAVI SE

Sve neophodne informacije i dokumentacija za prijavljivanje na Super Kamp


TABELA SA TERMINIMA

I smena II smena III smena IV smena V smena VI smena VII smena VIII smena
24.jun-30.jun 30.jun –  6. jul 6. jul –  12. jul 12. jul – 18. jul 18. jul – 24. jul 24. jul – 30. jul 30. jul –  5. avgust 5. avgust –  11. avgust

error: Content is protected !!