Tara

"Ona je velika kao medved, elegantna kao omorika, ponosita kao bor, divlja kao mladica u brzaku Drine, nežna kao oči srne dok posmatra lane, neponovljiva kao vilin konjic koji živi za ljubav." Miodrag Petrović
SUPER KAMP

Tara


Pogledajte video

Mitrovac na Tari je prva destinacija SUPER KAMPA, mesto gde je sve počelo i za nas će uvek biti poseban! Svojom lepotom svrstava se u najlepše predele u ovom delu Evrope. Tu, u gotovo netaknutoj prirodi Nacionalnog parka, sa prelepim livadama, šumskim učionicama i terenima smešteno je preko dvadeset SUPER KAMP aktivnosti.

Od avanturističkih kao što su: slip & slide tobogan, vožnja kartinga i bagija, zip line, eliminator i mnoge druge, preko sportskih (fudbala, košarke, tenisa, penjanja na veštačku stenu, borilačkih veština, flag i bubble fudbala…), do kreativnih i edukativnih radionica, šetnje, orijentiringa, foto-safarija i još mnogo, mnogo drugih.Za maksimalnu bezbednost, zabavu i profesionalnost na svim radionicama pobrinulo se preko sto stručnih lica, licenciranih animatora, trenera i nastavnika. Zato je SUPER KAMP na Tari idealno mesto koje će ispuniti sva očekivanja!


SUPER KAMP

TARA

Tara je ekološki biser i jedna od najlepših planina u Srbiji. Nalazi se na krajnjem zapadu Srbije zahvatajući područje ograničeno laktastim tokom Drine između Bajine Bašte i Višegrada. Prostor Tare proglašen je Nacionalnim parkom radi očuvanja retkih biljnih i životinjskih vrsta i na tom području nalaze se brojni arheološki lokaliteti i spomenici kulture koji datiraju od neolita pa do savremenog doba.

U Nacionalnom parku Tara smešten je Mitrovac na Tari. Preko dvadeset hektara bezbednog prostora bez saobraćaja, na 1080m nadmorske visine i sa velikim brojem dana „okupanih suncem“ u godini ima idealne uslove za boravak dece.SMEŠTAJ

Pregled informacija o smeštaju na Tari

CENA I NAČIN PLAĆANJA

Pregled informacija o ceni i načinu plaćanja

PRIJAVI SE

Sve neophodne informacije i dokumentacija za prijavljivanje na SUPER KAMP


TERMINI SUPER KAMPA NA TARI:

I SMENA: 24.06.-29.06.

II SMENA: 29.06.-04.07.

III SMENA: 04.07.-09.07.

IV SMENA: 09.07.-14.07.

V SMENA: 14.07.-19.07.

VI SMENA: 19.07.-24.07.

VII SMENA: 24.07.-29.07.

VIII SMENA: 29.07.-03.08.

IX SMENA: 03.08.-08.08.

X SMENA: 08.08.-13.08.


error: Content is protected !!