Tara

"Ja ne znam kako izgleda raj, jer se niko nije vratio da mi kaže, a Mitrovac je predvorje raja!" Ljuba Tadić
SUPER KAMP

Tara


Pogledajte video

Mitrovac na Tari je prva destinacija SUPER KAMPA, mesto gde je sve počelo i za nas će uvek biti poseban! Svojom lepotom svrstava se u najlepše predele u ovom delu Evrope. Tu, u gotovo netaknutoj prirodi Nacionalnog parka, sa prelepim livadama, šumskim učionicama i terenima smešteno je preko trideset SUPER KAMP aktivnosti.

Od avanturističkih kao što su: slip & slide tobogan, vožnja kartinga i bagija, zip line, eliminator i mnoge druge, preko sportskih (fudbala, košarke, tenisa, penjanja na veštačku stenu, borilačkih veština, flag i bubble fudbala…), do kreativnih i edukativnih radionica, šetnje, orijentiringa, foto-safarija i još mnogo, mnogo drugih.Za maksimalnu bezbednost, zabavu i profesionalnost na svim radionicama pobrinulo se preko sto stručnih lica, licenciranih animatora, trenera i nastavnika. Zato je SUPER KAMP na Tari idealno mesto koje će ispuniti sva očekivanja!


SUPER KAMP

TARA

Tara je ekološki biser i jedna od najlepših planina u Srbiji. Nalazi se na krajnjem zapadu Srbije zahvatajući područje ograničeno laktastim tokom Drine između Bajine Bašte i Višegrada. Prostor Tare proglašen je Nacionalnim parkom radi očuvanja retkih biljnih i životinjskih vrsta i na tom području nalaze se brojni arheološki lokaliteti i spomenici kulture koji datiraju od neolita pa do savremenog doba.

U Nacionalnom parku Tara smešten je Mitrovac na Tari. Preko dvadeset hektara bezbednog prostora bez saobraćaja, na 1080m nadmorske visine i sa velikim brojem dana „okupanih suncem“ u godini ima idealne uslove za boravak dece.SMEŠTAJ

Pregled informacija o smeštaju na Tari

CENA I NAČIN PLAĆANJA

Pregled informacija o ceni i načinu plaćanja

PRIJAVI SE

Sve neophodne informacije i dokumentacija za prijavljivanje na SUPER KAMP


TABELA SA TERMINIMA

I smena II smena III smena IV smena V smena VI smena VII smena VIII smena
23.jun-29.jun 29.jun –  05. jul 05. jul –  11. jul 11. jul – 17. jul 17. jul – 23. jul 23. jul – 29. jul 29. jul –  04. avgust 04. avgust –  10. avgust

error: Content is protected !!