Divčibare

"Najveći čovek uvek ostaje dete." Gete
SUPER KAMP

Divčibare


Pogledajte video

Budite deo nezaboravnog doživljaja i provoda na letnjem SUPER KAMP-u na Divčibarama! Osetite čari prelepe prirode I ispunjenog dana raznim aktivnostima. Probajte “ring-ring”, zabavite se na bandži trambolini, spustite se niz “Zip line “ ili se provozajte bagijem.

Ovo su samo neke od aktivnosti, a na Divčibarama ih ima preko dvadeset, koje deca prolaze u toku sedam dana boravka.

Smeštaj u predivnoj prirodi, potpuno bezbednoj i izolovanoj od puteva i saobraćajnica sa velikim brojem terena, livada i šuma posebna su prednost našeg odmarališta.


Do Divčibara se vrlo lako dolazi iz Beograda i drugih gradova Srbije. A planinski vazduh, bajkovita priroda i aktivnosti SUPER KAMP-a dovoljan su preduslov za divno proveden letnji raspust.


SUPER KAMP

DIVČIBARE

Divčibare su poznato turstičko mesto i vazdušna banja. Nalaze se u centralnom delu planine Maljen, udaljenе oko 120 km od Beograda и 38 km od Valjeva. Prosečna nadmorska visina je oko 980 mnv, dok su najviši vrhovi Kraljev sto (1103m) i Crni vrh (1098m). Zbog dobrog položaja, prirodnih lepota, blage klime I čistog vazduha ovo mesto je idealno za boravak dece i realizaciju kampova, nastave u prirodi, kao i svih ostalih dečijih aktivnosti.SMEŠTAJ

Pregled informacija o smeštaju na Divčibarama

CENA I NAČIN PLAĆANJA

Pregled informacija o ceni i načinu plaćanja

PRIJAVI SE

Sve neophodne informacije i dokumentacija za prijavljivanje na Super Kamp


TABELA SA TERMINIMA

I smena II smena III smena IV smena V smena VI smena VII smena VIII smena
24.jun-30.jun 30.jun –  06. jul 06. jul –  12. jul 12. jul – 18. jul 18. jul – 24. jul 24. jul – 30. jul 30. jul –  05. avgust 05. avgust –  11. avgust

error: Content is protected !!