Roditelji o nama


“Znate da radite pravu stvar onda kad su deca srećna i zadovoljna i kad požele da se ponovo vrate. Vi ste u tome uspeli! Svaka čast celom timu!”


Katarina Ralević“Svaka čast! Meni ništa drugo nije trebalo osim rečenice mog sina da su mu dani provedeni na SUPER KAMPU najboljih 7 dana u životu!  Pozdrav i vidimo se  ponovo!”


Marija Vojinović“Kreativni, vredni, pouzdani, zabavni animatori. Sve pohvale za sjajnu ekipu,  moje dete je oduševljeno, a i ja! Tako rade profesionalci, sve preporuke!”


Zorica Tadić“Definitivno ste NAJBOLJI, bez konkurencije! Moja deca su bila na Tari i oduševljena su! Svaka čast!”


Jelena RaičevićIako se bavim veoma sličnim poslom, zadovoljstvo mi je da Vam nekoliko lepih reči uputim kao prezadovoljni roditelj jedne sedmogodišnje devojčice. Pored mora aktivnosti koje se deci nude tokom zimskog ili letnjeg raspusta, na njenoj listi SUPER KAMP zauzima prvu na listi želja svake godine, tako da smo imali prilike da učestvujemo na SUPER KAMPU, kako u letnjim, tako i u zimskim uslovima. Tara, Divčibare, Zlatar, Kopaonik, Olympic Beach postali su naše omiljene destinacije, a učešće na SUPER KAMPU nezaobilazna aktivnost već tri godine (da, od kada je moja ćerka bila samo četvorogodišnja devojčica). Aktivnosti koje SUPER KAMP nudi i pruža deci su svake godine sve lepše i zanimljivije. Entuzijazam, profesionalnost i energija, kako organizatora, tako i animatora na terenu su neverovatni i neiscrpni. Hoteli u kojima su deca smeštena su jako lepi, čisti i funkcionalni (kako za aktivnosti na otvorenom, tj u prirodi, tako i za aktivnosti u zatvorenom, kako za dnevne, tako i za večernje programe) sa predivnom hranom i gostoljubivim domaćinima. Prevoz dece je uvek bio odličan, a  moram napomenuti i to da je cena vrlo realna i prihvatljiva za svaki džep. Kako je omiljeni komad garderobe moje devojčice SUPER KAMP majica (a imamo ih nekoliko u različitim bojama) i kako dan danas izvodi sve muzičke koreografije koje je naučila, prepričava iskustva i evocira sećanja na časove glume , zip line, jahanje konja, izradu pinjate, podizanje šatora, vožnju bagija, maskiranje za maskenbal, odbojku na plaži, uživanje u velikim gumenim loptama u bazenu, igranje sa ogromnim praćkama, branje šumskih jagoda, određivanje severa pomoću mravinjaka i mahovine, pucanje iz vazdušne puške, skijanje, kliskanje, plivanje…. I kako je sklopila drugarstva  koja se iz godine u godinu učvršćuju, nemam nikakvu nedoumicu da li će morska avantura ili neka nova ili stara destinacija u Srbiji biti i ove godine naš izbor za druženje, igranje, nova iskustva i neizmerno zadovoljstvo.


Danijela Tanasković


Upoznajte naše cenjene saradnike

Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
error: Content is protected !!