Kopaonik

Najveći skijaški centar u Srbiji i SUPER KAMP pružaju idealno zimovanje za decu.
SUPER SKI KAMP

Kopaonik


Skijanje na zimskom SUPER KAMPU je nezaboravan doživljaj! Licencirani instruktori, profesionalci sa velikim iskustvom u radu sa decom učiniće sve da svako dete uživa na stazama ove prelepe planine uz veliku bezbednost i lep provod sa vršnjacima.

To je samo deo zimske SUPER avanture, a pored toga doživljaj upotpunjava precizno organizovan i osmišljen svaki dan. Deca na zimskom SUPER KAMPU imaju priliku da uživaju i u zimskim aktivnostima kao što su nordijsko skijanje, flag ragbi, fudbal na snegu, krplje, sankanje, kliskanje, pravljenje igloa, igre bez granica i mnoge druge, uz nadzor profesionalnih animatora, nastavnika i trenera. Večernji sati su rezervisani za maskenbal, takmičenja, diskoteku, talent šou, karaoke i ostale zabavne aktivnosti.Divno provedeni dani zimskog raspusta su ono što SUPER TIM garantuje svakom detetu, a svakom roditelju sigurnost da će se dete sa SUPER KAMPA vratiti prepuno utisaka, i sa osmehom na licu.
SUPER SKI KAMP

KOPAONIK

Planina Kopaonik predstavlja najveći ski centar u Srbiji i jedan od naših pet Nacionalnih parkova i sa razlogom nosi krunu kralja planinskog turizma.

U okviru Nacionalnog parka izgrađen je prelep turistički centar sa sistemom žičara i skijaških staza za alpsko i nordijsko skijanje. To je bio dovoljan razlog da odaberemo baš tu destinaciju za održavanje skijaškog SUPER KAMPA i da budemo sigurni da je izbor pravi!SMEŠTAJ

Pregled informacija o smeštaju na Kopaoniku

CENA I NAČIN PLAĆANJA

Pregled informacija o ceni i načinu plaćanja

PRIJAVI SE

Sve neophodne informacije i dokumentacija za prijavljivanje na SUPER KAMP


SUPER SKI KAMP

SKI ŠKOLA


Super kamp u saradnji sa ski školom svake zime vrši obuku početnika i usavršavanje već naučene tehnike kod dece koja znaju da skijaju.

Kako to izgleda?

Deca svaki dan gondolom iz Brzeća idu do vrhova Kopaonika. Za pomoć deci zadužen je predstavnik agencije koji ide sa njima do staze i pomaže im oko opreme, tu ih preuzima ski instruktor koji dalje radi sa njima.

Prvog dana instruktori procenjuju nivo znanja skijanja i na osnovu toga prave grupe u kojima je od šestoro do desetoro dece sličnog nivoa znanja. Sva deca u skladu sa tim dobijaju adekvatnu obuku, odnosno usavršavanje i odlaze na staze koje su im primerene. Isključivo i samo instruktori mogu odrediti u koju grupu će svrstati određeno dete i na kojim stazama će grupa skijati. Svaki dan deca provode oko 3h efektivno na stazi. Nakon završenog skijanja, deca dolaze do gondole uz pratnju instruktora, a odatle sa predstavnikom agencije nazad do smeštaja. I na skijanju kao i na svim drugim aktivnostima najvažnija nam je dečija bezbednost. Iz tog razloga smo ostvarili saradnju sa renomiranom ski školom kroz koju su godinama unazad prošle mnoge generacije skijaša. Svi instruktori su pre svega veliki profesionalci sa iskustvom u pristupu i radu sa decom, a zatim i odlični pedagozi koji će pored bezbednosti na stazi, omogućiti deci i nezaboravan provod.

Ski škola košta 130€ za četiri dana skijanja. Oprema za decu koja ne poseduju sopstvenu kompletnu opremu (skije, pancerice i kaciga) iznosi ukupno 20€ za četiri dana. Uz to se dodatno plaća i ski pass čiju cenu određuju Skijališta Srbije, i može se naći u njihovom zvaničnom cenovniku. Ski pass koji kupujemo je četvorodnevni, kako bismo mogli da skijamo ili pre podne ili posle podne, u zavisnosti od toga kako nam vremenske prilike dozvole. Ukoliko dete poseduje sopstveni odgovarajući ski pass, može ga koristiti u toku skijanja na SUPER KAMPU.TERMINI ZA SUPER SKI KAMP

I SMENA:  11.01.2022.-16.01.

II SMENA: 16.01.2022.-21.01.


error: Content is protected !!