Najčešća pitanja

Pronađite odgovore na najčešća pitanja.
SUPER KAMP

Najčešća pitanja


  • Kom uzrastu dece je kamp namenjen?
  • Kako je organizovan dan na kampu?
  • Da li se na SUPER KAMP prijavljuju samo grupe ili i pojedinci?
  • Ko izvodi aktivnosti sa decom?
  • Kakav je smeštaj, ima li kreveta na sprat?
  • Da li mogu da putuju deca sa posebnim režimima ishrane?
  • Da li postoji lekar u kampu?
  • Kako da komuniciram sa detetom kada ode na kamp?
  • Kako da prijavim dete za SUPER KAMP?
Kom uzrastu dece je kamp namenjen?

SUPER KAMP je namenjen deci osnovnoškolskog i predškolskog uzrasta. Naši najmlađi putnici imaju četiri, a najstariji petnaest godina, a naše aktivnosti se, svaka posebno, prilagođavaju njihovom uzrastu.

Kako je organizovan dan na kampu?

Dan na SUPER KAMPU počinje jutarnjom gimnastikom, zatim sledi doručak, pa tri prepodnevne aktivnosti od po sat vremena, dnevna žurka, ručak, tri popodnevne aktivnosti od po sat vremena, deo dana predviđen za turnire i razna takmičenja, večera, a zatim večernja animacija. Takođe, našim jelovnikom je predviđena i užina koja predstavlja mali predah u toku popodnevnog bloka aktivnosti.

Da li se na SUPER KAMP prijavljuju samo grupe ili i pojedinci?

Sva deca su dobrodošla na SUPER KAMP, bez obzira na to da li se prijavljuju u već oformljenoj grupi ili individualno. Deca koja se prijavljuju individualno će biti raspoređena u grupu dece sličnog uzrasta. Ono što je važno znati je da svaku grupu prati stručno lice- učitelj, nastavnik ili trener koji 24 časa brine o deci i njihovim potrebama, a sa koijm se roditelji i deca mogu upoznati pre puta.

Ko izvodi aktivnosti sa decom?

Ono čemu organizatori SUPER KAMPA posvećuju najviše pažnje je bezbednost naših polaznika. Prema tome, sve aktivnosti sa decom izvode visoko stručni licencirani animatori i rekreatori pre svega sa profesionalnim i odgovornim pristupom deci. Animatori prolaze obuke i selekcije po najvišim standardima kako bi uopšte mogli da budu deo našeg tima. Odabir i selekcija kadrova na sportsko-avanturističkim aktivnostima se radi u saradnji sa Fakultetom za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta u Beogradu, a na svim stručno usmerenim radionicama rade lica specijalizovana za datu oblast (na radionici šaha naši šahovski velemajstori, na radionici glume naši proslavljeni glumci itd.). Naravno, ljubav prema deci i radu sa njima je osnovni preduslov za rad na kampu.

Kakav je smeštaj, ima li kreveta na sprat?

Svi naši smeštajni kapaciteti su pažljivo odabrani, uglavnom građeni namenski baš za decu i prilagođeni njima i njihovim potrebama. Pravilo koje važi za sve naše smeštajne kapacitete je da NEMAJU KREVETE NA SPRAT. Osim toga, nalaze se daleko od frekventnih saobraćajnica, kako bi bezbednost dece bila na najvišem mogućem nivou i imaju ograđene i jasno definisane terene, pogodne za postavljanje naših aktivnosti. Svi naši smeštajni kapaciteti nalaze se u prelepoj prirodi, na našim najlepšim planinama, u Nacionalnim parkovima, na idealnim nadmorskim visinama.

Da li mogu da putuju deca sa posebnim režimima ishrane?

Hrana u svim našim objektima je izuzetnog kvaliteta, jelovnici su precizno određeni i strogo kontrolisani. Deca sa posebnim režimima ishrane su nam takođe dobrodošla, ali ukoliko imate nedoumice po tom pitanju, najbolje je da nas kontaktirate i detaljno se raspitate o mogućnostima koje pružamo. Takođe, potrebno je da pri popunjavanju ZDRAVSTVENOG UPITNIKA naglasite ovu specifičnost vezanu za Vaše dete i o njoj dodatno obavestite i pratioca grupe u kojoj se nalazi Vaše dete.

Da li postoji lekar u kampu?

O polaznicima SUPER KAMPA osim pratilaca grupe, mnogobrojnih animatora, osoblja hotela i organizatora, brine i lekar. Prisutan je u objektu uvek i dostupan 24 časa za sve potrebe naših putnika. Takođe, objekti imaju i ambulantu sa osnovnim medikamentima.

Kako da komuniciram sa detetom kada ode na kamp?

Nošenje mobilnih telefona na SUPER KAMP nije zabranjeno, ali je preporuka naše turističke agencije da deca ne nose mobilne telefone i vredne stvari jer njih nose na sopstvenu odgovornost i moraju ih čuvati i brinuti o njima. Krajnji dogovor o tome da li deca nose mobilne telefone ili ne se vrši sa pratiocem grupe koji je zadužen za dete. Najčešće se komunikacija vrši preko telefona pratioca grupe u dogovoreno vreme.

Kako da prijavim dete za SUPER KAMP?

Da biste prijavili dete na SUPER KAMP, potrebno je da popunite i potpišete ugovor i prijavni list koji se nalaze na strani DOKUMENTA. Takođe, potrebno je da popunite i potpišete i zdravstveni upitnik  koji se nalaze na istoj strani. Sve to zatim pošaljete na mejl info@superkamp.rs sa obaveznom naznakom da se prijavljujete individualno ukoliko je to slučaj ili naznakom preko kog nastavnika ili učitelja se prijavljujete ukoliko već imate pratioca za dete. Osim toga, možete nas uvek kontaktirati, a mi ćemo Vam vrlo rado dati još informacija i još detaljnija uputstva.


KONTAKT

Ukoliko imate još pitanja za nas ili neku nedoumicu, stojimo vam na raspolaganju.

KONTAKT

error: Content is protected !!