KOPAONIK

„Gde su deca, tu je zlatno doba!“ Novalis
LETNJI KAMP

Kopaonik


SUPER KAMP je našao svoju oazu i u podnožju Kopaonika, u Brzeću, mestu gde se priroda, istorija i kultura spajaju u magičnu celinu. Uz obilazak prelepe prirode bogate šumom, potocima i pećinama, deca imaju priliku da provedu vreme na kvalitetan način, uživajući u svakom trenutku na različitim zanimljivim aktivnostima SUPER KAMP-a. Deca će se zabaviti takmičeći se u streličarstvu, spuštajući se niz slip&slide tobogan, igrajući fudbal u velikim loptama na naduvavanje, u vožnji bagija i mnogim drugim zanimljivim aktivnostima.
Za vreme avanture na Kopaoniku obezbedili smo i stalni nadzor velikog broja animatora, nastavnika, edukatora i drugih stručnih lica, zaduženih za bezbednost i realizaciju svih aktivnosti.
Čitavo područje Brzeća je idealno za decu, turiste i zaljubljenike u prirodu koji žele da se odmore od gradske buke i osete blagodeti netaknutih predela.


SUPER KAMP

KOPAONIK

Planina Kopaonik predstavlja jedan od naših pet Nacionalnih parkova i sa razlogom nosi krunu kralja planinskog turizma.

Brzeće se nalazi u podnožju Kopaonika na 1.193 m nadmorske visine i poseduje idealne uslove za boravak dece i sportista. To je bio dovoljan razlog da odaberemo baš tu destinaciju za održavanje letnjeg SUPER KAMPA i da budemo sigurni da je izbor pravi!SMEŠTAJ

Pregled informacija o smeštaju na Kopaoniku

CENA I NAČIN PLAĆANJA

Pregled informacija o ceni i načinu plaćanja

PRIJAVI SE

Sve neophodne informacije i dokumentacija za prijavljivanje na SUPER KAMP


TERMINI ZA LETNJI SUPER KAMP

I SMENA: 25.06.-30.06.

II SMENA: 30.06.-05.07.

III SMENA: 05.07.-10.07.

IV SMENA: 10.07.-15.07.

V SMENA: 15.07.-20.07.

VI SMENA: 20.07.-25.07.

VII SMENA: 25.07.-30.07.

VIII SMENA: 30.07.-04.08.


error: Content is protected !!