Zlatibor

"Priroda je jedina knjiga koja na svim listovima nudi mnogo sadržaja."  Gete
SUPER KAMP

Zlatibor


Pogledajte video

SUPER KAMP nudi deci boravak i uživanje na najposećenijoj, najstarijoj i mnogima omiljenoj turističkoj destinaciji u Srbiji – na sunčanom Zlatiboru! U prelepom prirodnom okruženju, na jednoj od zlatiborskih talasastih visoravni i na čistom vazduhu, deci je svaki dan boravka ispunjen mnoštvom zabavnih i edukativnih aktivnosti koje ujedno imaju pozitivan uticaj i na psihofizički razvoj dece, uz sve mere predostrožnosti i stalno prisustvo stručnih lica, kako bi vreme provedeno na SUPER KAMP-u bilo savršena letnja avantura.


SUPER KAMP se svojim bogatim i zanimljivim sadržajima savršeno uklapa u prepoznatljivu sliku Zlatibora kao destinacije neprestane zabave.


SUPER KAMP

ZLATIBOR

Zlatibor – ukras na 1000 metara nadmorske visine, prekriven tepihom planinskog cveća i lekovitih trava je planinski biser zapadne Srbije i turistički centar kojem ne odolevaju ni mladi ni stari. Proplanke Zlatibora krase planinski potoci, izvori mineralne vode i šumarci belog bora, a prijatna klima doprinosi velikoj posećenosti ovog mesta tokom cele godine. Zbog svih svojih prirodnih lepota i velikog broja sunčanih dana, Zlatibor mnogi smatraju najlepšom planinom u Srbiji. Na Zlatiboru se nalazi veliki broj prirodnih i turističkih dragulja – Stopića pećina, vodopad u Gostilju, muzej na otvorenom „Staro selo“ u Sirogojnu i mnoge druge turističke atrakcije i kulturno-istorijske znamenitosti ovoga kraja.
SMEŠTAJ

Pregled informacija o smeštaju na Zlatiboru

CENA I NAČIN PLAĆANJA

Pregled informacija o ceni i načinu plaćanja

PRIJAVI SE

Sve neophodne informacije i dokumentacija za prijavljivanje na Super Kamp


TERMINI SUPER KAMPA NA ZLATIBORU:

I SMENA: 24.06.-29.06.

II SMENA: 29.06.-04.07.

III SMENA: 04.07.-09.07.

IV SMENA: 09.07.-14.07.

V SMENA: 21.07.-26.07.

VI SMENA: 26.07.-31.07.

VII SMENA: 31.07.-05.08.

VIII SMENA: 05.08.-10.08.


error: Content is protected !!