O nama

INFO

SUPER TOURS D.O.O.

TA Super tours d.o.o. Beograd je vodeća turistička agencija u Republici Srbiji, specijalizovana za đački i omladinski turizam koja poseduje višegodišnje iskustvo u organizaciji nastava u prirodi, ekskurzija, izleta, letnjih i zimskih kampova za decu osnovnoškolskog i predškolskog uzrasta. Na inovativan način, osmišljavamo jedinstvene programe putovanja obogaćene sa preko 80 različitih aktivnosti. Naš iskusan, mlad i visokostručan tim turizmologa, ekonomista, pedagoga, lekara i profesora fizičkog vaspitanja vredno i posvećeno pristupa planiranju i organizovanju svakog putovanja. Zato su naša putovanja drugačija, zabavnija, sadržajnija i organizuju se uz veliki broj stručnih lica i uz maksimalnu bezbednost.

Najpoznatiji brend naše agencije, SUPER KAMP, je najveći dečiji kamp u Evropi. Namenjen je deci uzrasta od četiri do petnaest godina i sprovodi se tokom letnjeg i zimskog raspusta na najlepšim planinama Srbije kao i na moru u Grčkoj. Program je osmišljen tako da je deci ceo dan ispunjen zanimljivim radionicama, sportskim i avanturističkim aktivnostima u prelepoj prirodi i na svežem vazduhu. Na sledećem linku možete pogledati deo atmosfere sa SUPER KAMPA: https://www.youtube.com/watch?v=NrBZZEwXDlc

Naš kvalitet je prepoznat i od strane relevantnih državnih institucija, o čemu svedoče i brojne nagrade, i naši programi su podržani i ocenjeni kao izuzetno zdravi i povoljni za psihofizički rast i razvoj dece.


PO ČEMU SMO JEDINSTVENIZato što organizujemo bezbedna, zabavna, edukativna i nesvakidašnja putovanja za decu na raznim destinacijama u zemlji i inostranstvu.
Zato što je deci na našim putovanjima isplaniran i ispunjen svaki minut vremena u toku dana i večeri aktivnostima koje su podeljene u tri osnovne celine: 1) sport, rekreacija i avantura, 2) edukacija i 3) priroda i zdrav život.
Zato što je naš projekat posebno usmeren na ostvarivanje cilja koji podrazumeva razvoj i praktikovanje zdravih životnih stilova, svesti o važnosti sopstvenog zdravlja i bezbednosti, potrebi nege i razvoja fizičkih sposobnosti.
Zato što poslujemo u skladu sa svim državnim i međunarodnim zakonskim uredbama i propisima.
Zato što sarađujemo samo sa objektima prilagođenim boravku dece, maksimalno bezbednim, u prelepom prirodnom okruženju koji ispunjavaju sve standarde.
Zato što naš mlad i inovativan tim pristupa svakom putovanju sa strašću i entuzijazmom,  pažljivo planirajući sve pojedinosti.
Zato što decu na putovanjima prati veliki broj animatora koji vredno i predano rade sa njima.
Zato što su sa nama na putovanjima 24h lekari i medicinsko osoblje, a u hotelima postoje ambulante sa svim osnovnim medikamentima.
Zato što na svakoj destinaciji imamo predstavnike agencije i licencirane turističke vodiče kojima se možete obratiti u svakom momentu.
Zato što sarađujemo samo sa poznatim i proverenim autoprevoznicima.
Zato što pored već osmišljenih aranžmana, možemo u saradnji sa Vama, bilo kada u toku godine napraviti putovanje po Vašoj želji.
Zato što svi naši zadovoljni putnici iz godine u godinu putuju sa nama i raduju se narednom putovanju.
PRIDRUŽITE NAM SE I VI!


error: Content is protected !!