Gučevo

"Duša se leči kada ste među decom." Dostojevski
ZIMSKI SUPER KAMP

Gučevo


Na zimskom SUPER KAMP-u na Gučevu pripremili smo za decu lep program aktivnosti na snegu i nezaboravno uživanje u zimskim čarolijama. Deca na zimskom SUPER KAMP-u imaju priliku da uživaju u zimskim aktivnostima kao što su nordijsko skijanje, flag ragbi na snegu, krplje, sankanje, kliskanje, pravljenje igloa, igre u bazenu, streličarstvo, kreativne i naučne radionice, igre bez granica i mnoge druge, uz nadzor licenciranih animatora, nastavnika i trenera.

Gučevo je mesto gde možete uživati u lepotama svakog godišnjeg doba. Upravo zato je Gučevo jedna od omiljenih turističkih destinacija u Srbiji.


ZIMSKI SUPER KAMP

GUČEVO

Nedaleko od Loznice, iznad Banje Koviljače, nalazi se planina Gučevo. Pripada najzapadnijem delu podrinjsko-valjevskih planina.  Gučevo je na udaljenosti od 142 kilometra od Beograda. Ovo je šumovita planina na kojoj su zastupljeni grab, bukva, hrast, javor i crni bor. Od divljači se mogu videti zec, lisica, vuk, srna i mnoštvo različitih ptica. Veliki broj potoka otiče sa planine Gučevo ka reci Jadar i ka Drini. Bogata je i brojnim termo-mineralnim izvorima, koji pripadaju banji Koviljači. Crni vrh je najviša tačka planine Gučevo i nalazi se na završetku planine, odakle se pruža prelep pogled na banju, kao i na grad Loznicu. Netaknuta priroda i uređene staze i tereni doprineli su tome da ova planina postane veoma atraktivna za izletnički turizam i izvođenje rekreativne nastave. Planina Gučevo ušla je u sve naše istorijske zapise posle Prvog svetskog rata, kada je na njenim obroncima vođena prva rovovska bitka na svetu. Znamenito mesto jeste Spomen-kosturnica na Gučevu, u kojoj su sahranjeni posmrtni ostaci srpskih i austrougarskih ratnika, izginulih na ovom prostoru 8. septembra 1914. godine, na početku Prvog svetskog rata, tokom Bitke na Drini.SMEŠTAJ

Pregled informacija o smeštaju na Gučevu

CENA I NAČIN PLAĆANJA

Pregled informacija o ceni i načinu plaćanja

PRIJAVI SE

Sve neophodne informacije i dokumentacija za prijavljivanje na SUPER KAMPTERMIN ZA ZIMSKI SUPER KAMP

11.01.-16.01.

error: Content is protected !!