Zlatar

"Duša se leči kada ste među decom." Dostojevski
ZIMSKI SUPER KAMP

Zlatar


Na zimskom SUPER KAMP-u na Zlataru pripremili smo za decu lep program aktivnosti na snegu i nezaboravno uživanje u zimskim čarolijama. Deca na zimskom SUPER KAMP-u imaju priliku da uživaju u zimskim aktivnostima kao što su nordijsko skijanje, flag ragbi na snegu, krplje, sankanje, kliskanje, pravljenje igloa, igre u bazenu, streličarstvo, kreativne i naučne radionice, igre bez granica i mnoge druge, uz nadzor licenciranih animatora, nastavnika i trenera.

Planina Zlatar je mesto gde možete uživati u lepotama svakog godišnjeg doba. Upravo zato je Zlatar jedna od omiljenih turističkih destinacija u Srbiji.


ZIMSKI SUPER KAMP

ZLATAR

Zlatar, čarobni spoj mirisnih livada i bistrih jezera. Na obroncima možete videti svu njegovu lepotu i udahnuti nestvarne mirise. Na malom prostoru od oko 600 km2 priroda je bila izdašna i podarila mu sve – bogatstvo vode, čist vazduh, raskošne četinarske šume i nepregledne pašnjake.
Nenarušena ravnoteža čoveka i prirode primamila je ovom kraju i beloglavog supa, koji se ugnezdio na liticama Uvca. Specijalni rezervat prirode Uvac okuplja ono najdragocenije- istoimenu reku sa brzim planinskim pritokama, tri jezera nastala presecanjem njenog toka i još uvek skriveno blago jednog od najvećih pećinskih sistema u Srbiji. Na njemu se nalazi vidikovac “Molitva” sa kog je pogled na kanjon najlepši.SMEŠTAJ

Pregled informacija o smeštaju na Zlataru

CENA I NAČIN PLAĆANJA

Pregled informacija o ceni i načinu plaćanja

PRIJAVI SE

Sve neophodne informacije i dokumentacija za prijavljivanje na SUPER KAMPTERMIN ZA ZIMSKI SUPER KAMP

11.01.2022.-16.01.2022.

error: Content is protected !!