Zlatibor

"Duša se leči kada ste među decom." Dostojevski
ZIMSKI SUPER KAMP

Zlatibor


Na zimskom SUPER KAMPU na Zlatiboru pripremili smo za decu najveći i najbolji program aktivnosti na snegu i nezaboravno uživanje u zimskim čarolijama. Deca na zimskom SUPER KAMPU imaju priliku da uživaju u zimskim aktivnostima kao što su nordijsko skijanje, flag ragbi na snegu, krplje, sankanje, kliskanje, pravljenje igloa, streličarstvo, kreativne i naučne radionice, igre bez granica i mnoge druge, uz nadzor licenciranih animatora, nastavnika i trenera.

Na planini Zlatibor se prirodne lepote susreću sa kulturološkim nasleđem. To je mesto gde je najbolje očuvana srpska tradicija, mesto za odmor i istovremeno i mesto gde možete uživati u lepotama svakog godišnjeg doba. Upravo zato je Zlatibor jedna od najposećenijih turističkih destinacija u našoj državi.U blizini Zlatibora nalaze se i turističke atrakcije kao što su Drvengrad, Šarganska osmica i Tornik.

Za savršen provod, potrebna  je i savršena destinacija, a Zlatibor  to svakako jeste sa svim lepotama i pogodnostima koje pruža.
ZIMSKI SUPER KAMP

ZLATIBOR

Zlatibor je sasvim sigurno jedna od najlepših planina u Srbiji. Poznat je po svojim neverovatno lepim pejzažima, planinskom čistom vazduhu, šumarcima i visoravnima, a takođe je čuven i po negovanju srpske tradicije, vunenim džemperima, lekovitom bilju i čarobnim specijalitetima zapadne Srbije.  Zlatibor je najbolji mogući spoj urbane sredine i prirode i kao takav, može da zadovolji svačiji ukus. Iz tog razloga je sigurno nepogrešiv izbor kada se radi o planinskim destinacijama u Srbiji.SMEŠTAJ

Pregled informacija o smeštaju na Zlatiboru

CENA I NAČIN PLAĆANJA

Pregled informacija o ceni i načinu plaćanja

PRIJAVI SE

Sve neophodne informacije i dokumentacija za prijavljivanje na SUPER KAMPTERMINI ZA ZIMSKI SUPER KAMP

I SMENA: 30.1.2021.-5.2.2021.

II SMENA: 5.2.2021.-11.2.2021.

error: Content is protected !!