Zlatar

"Detinjstvo liči na putovanje, put prelazimo dok smo mali a posle dugo pričamo sebi kako smo lepo putovali."
SUPER KAMP

Zlatar


Pogledajte video

Program SUPER KAMPA na Zlataru pruža deci sedam prelepo provedenih dana letnjeg raspusta.

Osim boravka na čistom vazduhu u skoro netaknutoj prirodi, daleko od gradske gužve, ono što boravak na SUPER KAMPU izdvaja od boravka na bilo kom drugom mestu je pažljivo organizovan dan, prepun najraznovrsnijih aktivnosti.

Vodeni tobogan, zip lajn, naš avantura park, igre u bazenu, vožnja bagija, aqua zorbing, kreativne i edukativne radionice samo su jedan mali deo svega što deca imaju priliku da probaju na SUPER KAMPU.

Sve to uz maksimalnu bezbednost u prisustvu iskusnih licenciranih animatora, edukatora, kao i učitelja, nastavnika i trenera.


Destinaciju Zlatar pažljivo smo odabrali kao destinaciju na kojoj možemo sve aktivnosti da izvodimo u mirnom i bezbednom okruženju divnih šuma, prostranih livada i prilikom da deca uživaju u beskrajnim vidicima prelepe zapadne Srbije.


SUPER KAMP

ZLATAR

Zlatar, čarobni spoj mirisnih livada i bistrih jezera. Na obroncima možete videti svu njegovu lepotu i udahnuti nestvarne mirise. Na malom prostoru od oko 600 km2 priroda je bila izdašna i podarila mu sve – bogatstvo vode, čist vazduh, raskošne četinarske šume i nepregledne pašnjake.

Nenarušena ravnoteža čoveka i prirode primamila je ovom kraju i beloglavog supa, koji se ugnezdio na liticama Uvca. Specijalni rezervat prirode Uvac okuplja ono najdragocenije- istoimenu reku sa brzim planinskim pritokama, tri jezera nastala presecanjem njenog toka i još uvek skriveno blago jednog od najvećih pećinskih sistema u Srbiji. Na njemu se nalazi vidikovac “Molitva” sa kog je pogled na kanjon najlepši.

SMEŠTAJ

Pregled informacija o smeštaju na Zlataru

CENA I NAČIN PLAĆANJA

Pregled informacija o ceni i načinu plaćanja

PRIJAVI SE

Sve neophodne informacije i dokumentacija za prijavljivanje na Super Kamp


TERMINI SUPER KAMPA NA ZLATARU:

Hotel “Panorama”

I SMENA: 18.06.-24.06.

II SMENA: 24.06.-30.06.

III SMENA: 30.06.-06.07.

IV SMENA: 06.07.-12.07.

V SMENA: 12.07.-18.07.

VI SMENA: 18.07.-24.07.

VII SMENA: 24.07.-30.07.

VIII SMENA: 30.07.-05.08.

IX SMENA: 05.08.-11.08.

X SMENA: 11.08.-17.08.


error: Content is protected !!