Zlatar

Smeštaj
SUPER KAMP

Hotel “Panorama“


Hotel „Panorama“ se nalazi na jednom od prelepih, borovitih proplanaka Zlatara nadomak Nove Varoši, na nadmorskoj visini od 1230m i izgrađen je u specifičnom alpskom stilu. Hotel raspolaže sa 200 ležajeva, raspoređenih u 80 smeštajnih jedinica (svaka sa kupatilom), restoranom na dva nivoa sa komfornim terasama sa predivnim pogledom, TV salom, salom za stoni tenis i pikado, teretanom, zatvorenim bazenom, natkrivenim multifunkcionalnim terenom što nam omogućava  sprovođenje aktivnosti i u slučaju lošeg vremena.

U sklopu hotela nalazi se  i Adrenalin park koji se sastoji od platformi na drveću, između kojih su prepreke koje od korisnika traže izdržljivost, hrabrost i avanturistički duh. Park je drugi po veličini u Srbiji, pogodan kako za rekreaciju i vežbe tako i za takmičenja. Sadrži prepreke na drveću, kao što su: viseći kanapi sa stopom, horizontalne merdevine, balans gredu, cik-cak gredice, paukovu mrežu, tarzan lijanu, uzdužne oblice i mnoge druge prepreke.Park je siguran, bezbedan kao i sva oprema koja je atestirana. Mnoštvo sadržaja, predivna priroda kojom je okružen hotel i ljubazno osoblje hotela učiniće da svaki gost bude zadovoljan.SUPER KAMP

Odmaralište “Lane“
U srcu Zlatara, na nadmorskoj visini od 1.200 metara, u idealnom dodiru planinske i mediteranske klime i u blizini hotela “Panorama” nalazi se odmaralište „Lane“. Raspolaže sa 90 ležaja u četvorokrevetnim moderno opremljenim sobama sa kupatilima.

Odmaralište je namenski građeno, potpuno prilagođeno deci i omladini svojim sadržajem. Poseduje dnevni boravak sa televizorima, trpezarijom, prostorom za učenje i večernje aktivnosti.


error: Content is protected !!